• Vlindervallei bos natuur
  • Sliderimage
  • Sliderimage

Vrijrijck Vakantieparken / Ermelo / Veluwe

3

Betalingsvoorwaarden:
Je betaalt het volledige bedrag vooruit aan Marrea. Je ontvangt hiervoor een factuur. Mogelijk heb je bij een online boeking de betaling reeds voldaan, de factuur ontvang je dan voor je eigen administratie.

Wijzigingsvoorwaarden:
Wijzigen is, in overleg met het park, in de meeste gevallen mogelijk. Voor het wijzigen van je reservering worden € 7,50 wijzigingskosten in rekening gebracht. Indien je de reservering wijzigt binnen onderstaande annuleringstermijn en op een later tijdstip alsnog de boeking annuleert, dan wordt het percentage aan annuleringskosten berekend dat op het moment van wijzigen van toepassing was. Indien het percentage op het moment van annuleren hoger ligt dan op het moment van wijzigen, dan wordt het hoogste percentage gehanteerd.

Annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering blijven de boekingskosten aan Marrea te allen tijde verschuldigd.

Daarnaast berekend het Vakantiepark de volgende annuleringskostent: 

  • Bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 25% van de overeengekomen prijs; 

  • Bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs; 

  • Bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs; 

  • Bij annulering binnen twee weken voor de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs. 

Deze voorwaarden ontvang je tevens na het maken van je reservering in de bevestiging van de boeking. Je annulering kun je alleen rechtstreeks bij Marrea Minivakanties doorgeven en niet bij het geboekte hotel. Wij adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten bij je bank of verzekeraar en daarbij de boekingskosten in meerdering te brengen, zodat deze ook zijn meeverzekerd.