Over Marrea

Marrea Minivakanties
Molenstraat 17
7391 AA Twello

Let op: Informatie en reserveringen kunnen uitsluitend telefonisch of via internet. Wij hebben geen bezoekersfunctie

email: info@marrea.nl
telefoon: 0571 27 77 44

Telefonisch zijn wij bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 en 13.00 tot 17.00 uur

 

Wat leuk dat je bij ons terecht bent gekomen!

Wie wij zijn?
Een kleinschalig boekingskantoor met enthousiaste medewerkers die je graag helpen met een fijn hotelarrangement in Nederland, België of Duitsland. In 2022 vierden we alweer ons 20-jarig bestaan en we hebben inmiddels al jaren fijne samenwerkingen opgebouwd met de beste hotels! Je kunt ons kennen van de arrangementen die wij maken en publiceren in bijvoorbeeld de Libelle en Margriet, maar ook uit lezersreizen die we samenstellen voor de kranten van DPG Media. We staan bijvoorbeeld in het Brabants Dagblad, de Gelderlander en Tubantia om wat voorbeelden te noemen. Ook hebben we jaarlijks hotelgidsen die meegestuurd worden bij Douglas en verschillende damesbladen. Supertrots zijn we op onze eigen hotelgids, 'Eindeloos Genieten', die tweemaal per jaar verzonden wordt aan onze vaste boekers. Elk editie zoeken we de leukste hotels uit en proberen een gevarieerd aanbod samen te stellen.

Ook vinden wij de kwaliteit van de hotels erg belangrijk, zo bezoeken we graag de hotels waar wij mee werken zodat we altijd achter ons product kunnen blijven staan en de kwaliteit kunnen waarborgen.

Heb je vragen over een hotel of arrangement of wil je iets anders weten? Stuur gerust een e-mail naar info@marrea.nl of bel tijdens openingstijden naar 0571-27 77 44 en we helpen je uiteraard graag verder! Je e-mail beantwoorden we op werkdagen binnen één dag.

Even in het algemeen;
Marrea Minivakanties stelt de leukste hotelarrangementen samen op de mooiste plekjes in Nederland, België en Duitsland. Wil je een actieve vakantie of juist heerlijk relaxen? Met of juist eens zonder de kinderen? Bourgondisch genieten in België, fietsen op de Veluwe, citytrip naar een leuke stad, of lekker uitwaaien op één van de waddeneilanden? Dat kan! Marrea biedt je voordelige arrangementen op mooie, unieke locaties.

Marrea Minivakanties is niet gebonden aan hotelketens en heeft de vrijheid te kiezen voor hotels die net even anders zijn: een knus familiehotel, een romantisch landgoed, een hotel in een monumentaal pand, een hotel in een unieke omgeving of een hotel met een speciale inrichting. Juist deze doordachte keuzes en de leuke extra's maken de arrangementen van Marrea zo bijzonder. Uiteraard voor een goede prijs!

Ga op zoek naar het vakantiegevoel op deze website en kom alvast in de stemming om Eindeloos te Genieten!