• Sliderimage

Nieuws en updates

Welkom op onze nieuws pagina! 
Hier vind je eventuele updates die wij van de hotels doorkrijgen of bijvoorbeeld leuke nieuwe samenwerkingen die wij zijn aangegaan. Natuurlijk houden wij je hier ook op de hoogte wanneer er weer nieuwe hotelgidsen van ons worden uitgebracht. 

Aanpassing annuleringsvoorwaarden
Vanaf heden passen wij per hotel hun eigen annuleringsvoorwaarden toe zoals bij ons aangegeven is. Tot voorheen was dit voor elk hotel UVH-voorwaarden. De exacte annuleringsvoorwaarden die het hotel hanteert vind je onder hotel kopje 'voorwaarden' bij elk arrangement en hotel. Dit is in het voordeel van de gast, want de regels zijn een stuk soepeler! 

Golden Tulip Noordwijk Beach wordt 'Two Brothers Noordwijk' 
Per eind december 2022 afscheid zal nemen van de Golden Tulip franchiseformule en zelfstandig verder gaat als "Two Brothers Noordwijk Beach". Jan en Evelien Roggeveen zijn de trotse eigenaren van Golden Tulip Noordwijk Beach en Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag.De naam “Two Brothers Hotels”, verwijst naar de twee zonen van Jan en Evelien. Twee jongens met elk een eigen karakter en een vorm van autisme. Dat laatste inspireerde de trotse ouders om in de volgende fase van hun leven iets voor anders begaafde kinderen te doen. Dit heeft geleid tot de oprichting van de “Two Brothers Hotels”.

Douglas Hotelgids is bijna uit!
Eind september de nieuwe hotelgids uitgekomen. Deze wordt verzonden aan de members van Douglas en is vanaf begin september ook online te bekijken en te boeken op de website. Klik hier voor op de titel of ga naar 'gelezen in' en kies voor Douglas.

NH Sparrenhorst
In augustus en september (met mogelijk verlenging) is het bij ons arrangement met NH Sparrenhorst, niet mogelijk om gebruik te maken van het 3-gangendiner. Het hotel heeft personeelstekort. Je ontvangt de waarde van het arrangement (€ 26,00) als korting op je arrangement.

NH Maastricht
In augustus en september (met mogelijk verlenging) is het bij ons arrangement met NH Maastricht, niet mogelijk om gebruik te maken van het 3-gangendiner. Het hotel heeft personeelstekort. Je ontvangt de waarde van het arrangement (€ 26,00) als korting op je arrangement.

Nieuwe Hotelgids Eindeloos Genieten
In week 24 ( 13 juni) is onze nieuwe hotelgids Eindeloos Genieten 2022 bij onze vaste boekers op de mat gevallen! Met gepaste trots kunnen wij wel vertellen dat we enorm trots zijn op het aanbod. Mocht je het magazine niet ontvangen hebben, dan horen we dat graag!

Parkhotel Tjaarda
Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud is Parkhotel Tjaarda geworden.

Facebook en Instagram
Vind je het fijn om op de hoogte gehouden te worden van de laatste aanbiedingen maar ook om leuke tips voor dagjes uit voorbij te zien komen? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Hotelgids Eindeloos Genieten
Ieder jaar sturen wij 2 keer per jaar onze hotelgids Eindeloos Genieten naar onze vaste boekers. Zij ontvangen de gids rond juni en rond december in de bus. In deze gids bieden wij een variatie van hotels door heel Nederland aan. Wil jij hem ook graag ontvangen? Laat ons dat dan weten en wij sturen graag onze gids naar je toe! Uiteraard zijn alle arrangementen ook op onze website te vinden.