• Sliderimage

Nieuws en updates

Welkom op onze nieuws pagina! 
Hier vind je eventuele updates die wij van de hotels doorkrijgen of bijvoorbeeld leuke nieuwe samenwerkingen die wij zijn aangegaan. Natuurlijk houden wij je hier ook op de hoogte wanneer er weer nieuwe hotelgidsen van ons worden uitgebracht. 

Nieuw Logo! 
Hebben jullie hem al gezien? We zitten niet stil, want er komt nog veel meer nieuws aan...maar dit is alvast een begin! 

Eindeloos Genieten zomer 2024
Supertrots...Onze totaal vernieuwde hotelgids is weer uit! Vanaf juni is deze verzonden aan onze vaste boekers en je kunt hem nu ook online doorbladeren en direct doorklikken naar het arrangement van jouw keuze.  Kijk dus snel HIER. Er zijn verschillende nieuwe hotels en reizen toevoegd, zoals geweldige fiesreizen en luxe hotels voor een culinaire beleving! Ook is deze editie weer voorzien van een leuke prijspuzzel waarmee je een weekend weg kunt winnen. Bekijk hem dus snel en boek je verblijf voor de zomer en het najaar!

Wildarrangementen
Heb jij onze Wildarrangementen al gezien? Dit jaar populairder dan ooit! Vanaf ongeveer half oktober kun je genieten van de herfstsferen in de hotels en de mooiste Wild gerechten. Kijk snel op de homepage onder de knop 'Wild arrangementen' of klik HIER.

Eindeloos Genieten zomer 2023
Onze nieuwe zomergids is weer uit! Hij zal deze en volgende week bij onze abonees op de mat vallen, we zijn heel erg benieuwd wat jullie er van vinden! Naast de vaste populaire hotels ook in deze editie weer nieuwe locaties! Heb je de gids niet ontvangen? Vraag hem dan gewoon even aan via info@marrea.nl, we sturen hem graag (kosteloos) naar je toe. Veel plezier!

Vakantiepark in ons bestand
Onze eerste hotelgidsen van 2023 zijn weer uit! Zowel de Eindeloos Genieten brochure is verzonden aan ons vaste adressenbestand, maar ook de hotelgids 'MiniBreaks' is meegestuurd met de abbonee oplage van Libelle en Margriet. Nieuw in ons aanbod is het Vakantiepark Vrijrijck in Ermelo. In dit park vindt je mooie bungalows voor een heerlijk ontspannen verblijf. De prijzen zijn op aanvraag, dus vul gerust de datum naar je keuze in zodat wij een prijsopgaaf kunnen sturen. Tot snel!

Aanpassing annuleringsvoorwaarden
Vanaf heden passen wij per hotel hun eigen annuleringsvoorwaarden toe zoals bij ons aangegeven is. Tot voorheen was dit voor elk hotel UVH-voorwaarden. De exacte annuleringsvoorwaarden die het hotel hanteert vind je onder hotel kopje 'voorwaarden' bij elk arrangement en hotel. Dit is in het voordeel van de gast, want de regels zijn een stuk soepeler! 

Golden Tulip Noordwijk Beach wordt 'Two Brothers Noordwijk' 
Per eind december 2022 is Golden Tulip Leiden geen onderdeel meer van  deGolden Tulip franchiseformule en gaat zelfstandig verder als "Two Brothers Noordwijk Beach". Jan en Evelien Roggeveen zijn de trotse eigenaren van Golden Tulip Noordwijk Beach en Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag.De naam “Two Brothers Hotels”, verwijst naar de twee zonen van Jan en Evelien. Twee jongens met elk een eigen karakter en een vorm van autisme. Dat laatste inspireerde de trotse ouders om in de volgende fase van hun leven iets voor anders begaafde kinderen te doen. Dit heeft geleid tot de oprichting van de “Two Brothers Hotels”.

Douglas Hotelgids is uit!
Eind september is de nieuwe hotelgids uitgekomen. Deze wordt verzonden aan de members van Douglas en is vanaf begin september ook online te bekijken en te boeken op de website. Klik hier voor op de titel of ga naar 'gelezen in' en kies voor Douglas.

Nieuwe Hotelgids Eindeloos Genieten
In week 24 (13 juni) is onze nieuwe hotelgids Eindeloos Genieten 2022 bij onze vaste boekers op de mat gevallen! Met gepaste trots kunnen wij wel vertellen dat we enorm trots zijn op het aanbod. Mocht je het magazine niet ontvangen hebben, dan horen we dat graag!

Parkhotel Tjaarda
Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud is Parkhotel Tjaarda geworden.

Facebook en Instagram
Vind je het fijn om op de hoogte gehouden te worden van de laatste aanbiedingen maar ook om leuke tips voor dagjes uit voorbij te zien komen? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Hotelgids Eindeloos Genieten
Ieder jaar sturen wij 2 keer per jaar onze hotelgids Eindeloos Genieten naar onze vaste boekers. Zij ontvangen de gids rond juni en rond januari in de bus. In deze gids bieden wij een variatie van hotels door heel Nederland aan. Wil jij hem ook graag ontvangen? Laat ons dat dan weten en wij sturen graag onze gids naar je toe! Uiteraard zijn alle arrangementen ook op onze website te vinden.