• Sliderimage

Nieuws en updates

Welkom op onze nieuws pagina! 
Hier vind je eventuele updates die wij van de hotels doorkrijgen of bijvoorbeeld leuke nieuwe samenwerkingen die wij zijn aangegaan. Natuurlijk houden wij je hier ook op de hoogte wanneer er weer nieuwe hotelgidsen van ons worden uitgebracht. 


Kerstarangementen op de website 
Op zoek naar een leuk hotel tijdens de Kerstdagen? We hebben leuke Kerstarrangementen toegevoegd om tijdens de Koude dagen lekker samen op stap te gaan in een fijn hotel! 

Douglas Hotelgids is uit!
In de week van 13 september is de nieuwe hotelgids uitgekomen. Deze is verzonden aan de members van Douglas en is nu ook online te bekijken en te boeken op de website. Klik hier voor op de titel of ga naar 'gelezen in' en kies voor Douglas.

Coronatoegangsbewijs per 25 september
Vanaf 25 september moet je ook in de hotels een coronatoegangsbewijs kunnen tonen.
Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft.

Reizen naar België of Duitsland?
Naast arrangementen binnen Nederland bieden wij ook arrangementen naar België en Duitsland aan. Op dit moment veranderen de reisadviezen naar beide landen continue. Wij raden je dan ook aan om zelf goed in de gaten te houden welke voorwaarden er van toepassing zijn op het moment dat je naar een van de landen afreist.Klik hierboven op Reizen naar België of Duitsland om meer informatie over het reisadvies te lezen.

Betalingen Hotel Resort Landgoed Westerlee
Hotel Resort Landgoed Westerlee heeft laten weten dat zij enkel reserveringen aannemen waarbij de betaling vooruit voldaan is. 
Bij dit hotel is het dus, ook bij lastminute reserveringen, niet mogelijk om in het hotel te betalen. U ontvangt dan vanuit Marrea een betaal-link die u direct via Ideal kunt voldoen, om zo uw reservering bij Hotel Resort Landgoed Westerlee te garanderen.

Betalingen Hotel Schimmelpennick Huys
Hotel Schimmelpennick Huys heeft laten weten dat zij enkel reserveringen aannemen waarbij de betaling vooruit voldaan is. 
Bij dit hotel is het dus, ook bij lastminute reserveringen, niet mogelijk om in het hotel te betalen. U ontvangt dan vanuit Marrea een betaal-link die u direct via Ideal kunt voldoen, om zo uw reservering bij Hotel Schimmelpennick Huys te garanderen.

Facebook en Instagram
Vind je het fijn om op de hoogte gehouden te worden van de laatste aanbiedingen maar ook om leuke tips voor dagjes uit voorbij te zien komen? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Hotelgids Eindeloos Genieten
Ieder jaar sturen wij 2 keer per jaar onze hotelgids Eindeloos Genieten naar onze vaste boekers. Zij ontvangen de gids rond juni en rond december in de bus. In deze gids bieden wij een variatie van hotels door heel Nederland aan. Wil jij hem ook graag ontvangen? Laat ons dat dan weten en wij sturen graag onze gids naar je toe! Uiteraard zijn alle arrangementen ook op onze website te vinden.