• Sliderimage

Nieuws en updates

Welkom op onze nieuws pagina! 
Hier vind je eventuele updates die wij van de hotels doorkrijgen of bijvoorbeeld leuke nieuwe samenwerkingen die wij zijn aangegaan. Natuurlijk houden wij je hier ook op de hoogte wanneer er weer nieuwe hotelgidsen van ons worden uitgebracht. 


Nieuwe Hotelgids Eindeloos Genieten
In week 4 ( 24 januari) zal dan eindelijk onze nieuwe hotelgids Eindeloos Genieten 2022 bij onze vaste boekers op de mat vallen! Met gepaste trots kunnen wij wel vertellen dat we enorm trots zijn op het aanbod. Nieuwsgierig? De nieuwe arrangementen staan nu online op de website! 

Douglas Hotelgids is uit!
In de week van 13 september is de nieuwe hotelgids uitgekomen. Deze is verzonden aan de members van Douglas en is nu ook online te bekijken en te boeken op de website. Klik hier voor op de titel of ga naar 'gelezen in' en kies voor Douglas.

Reizen naar België of Duitsland?
Naast arrangementen binnen Nederland bieden wij ook arrangementen naar België en Duitsland aan. Op dit moment veranderen de reisadviezen naar beide landen continue. Wij raden je dan ook aan om zelf goed in de gaten te houden welke voorwaarden er van toepassing zijn op het moment dat je naar een van de landen afreist.Klik hierboven op Reizen naar België of Duitsland om meer informatie over het reisadvies te lezen.

Betalingen Hotel Resort Landgoed Westerlee
Hotel Resort Landgoed Westerlee heeft laten weten dat zij enkel reserveringen aannemen waarbij de betaling vooruit voldaan is. 
Bij dit hotel is het dus, ook bij lastminute reserveringen, niet mogelijk om in het hotel te betalen. U ontvangt dan vanuit Marrea een betaal-link die u direct via Ideal kunt voldoen, om zo uw reservering bij Hotel Resort Landgoed Westerlee te garanderen.

Betalingen Hotel Schimmelpennick Huys
Hotel Schimmelpennick Huys heeft laten weten dat zij enkel reserveringen aannemen waarbij de betaling vooruit voldaan is. 
Bij dit hotel is het dus, ook bij lastminute reserveringen, niet mogelijk om in het hotel te betalen. U ontvangt dan vanuit Marrea een betaal-link die u direct via Ideal kunt voldoen, om zo uw reservering bij Hotel Schimmelpennick Huys te garanderen.

Facebook en Instagram
Vind je het fijn om op de hoogte gehouden te worden van de laatste aanbiedingen maar ook om leuke tips voor dagjes uit voorbij te zien komen? Volg ons dan op Facebook en Instagram!

Hotelgids Eindeloos Genieten
Ieder jaar sturen wij 2 keer per jaar onze hotelgids Eindeloos Genieten naar onze vaste boekers. Zij ontvangen de gids rond juni en rond december in de bus. In deze gids bieden wij een variatie van hotels door heel Nederland aan. Wil jij hem ook graag ontvangen? Laat ons dat dan weten en wij sturen graag onze gids naar je toe! Uiteraard zijn alle arrangementen ook op onze website te vinden.