• Sliderimage

Rederij Doeksen

Gaat u naar Terschelling of Vlieland?
Als service naar onze gasten toe bieden wij, in samenwerking met Rederij Doeksen, u 20% korting op een retour overtocht aan bij Rederij Doeksen.

Na het reserveren van een arrangement zullen wij u de kortingscode doorgeven in uw bevestiging. De overtocht dient u dan online te reserveren via www.rederij-doeksen.nl. Eventueel is het mogelijk telefonisch te reserveren bij Rederij Doeksen op telefoonnummer 088 9000 888.

Voor meer informatie over de tarieven en de afvaarten verwijzen wij u graag naar de website van Rederij Doeksen: www.rederij-doeksen.nl

De voorwaarden voor de korting zijn als volgt:

De korting is enkel van toepassing op voetpassagiers en is gebaseerd op het tarief van de veerdienst. De 20% korting wordt niet berekend over de toeslag van de sneldienst.

Let op:

Deze periodes (route Harlingen – Vlieland/Terschelling v.v.) zijn uitgesloten voor het gebruik van het netto-tarief

Ook indien een deel van de reis (heen- of terugreis) in een uitgesloten periode valt, dan is het netto tarief niet geldig!
Het netto tarief geldt alleen als de gehele reis buiten de uitgesloten periode valt.

 

Uitgesloten periodes 2023:

Vr 7 juli t/m zo 3 september                         Zomervakantie
Wo 30 augustus t/m ma 4 september            ITGWO (geldt alleen voor Vlieland, voor Terschelling is het tarief op maandag wel geldig)
Vr 8 september t/m ma 11 september            Rock & Roll Roll (geldt alleen voor Terschelling, voor Vlieland is het tarief wel geldig)
Vr 13 oktober t/m zo 29 oktober                   Herfstvakantie
Vr 3 november t/m ma 6 november              Berenloop (geldt alleen voor Terschelling, voor Vlieland is het tarief wel geldig)
Vr 22 december t/m zo 7 januari 2024          Kerstvakantie