Reserveren

Boekingsprocedure


Uitzoeken van een arrangement
Via onze site kunt u op verschillende manieren zoeken naar een passend arrangement.
Het kan zijn dat u een arrangement van ons in een bepaald tijdschrift of krant heeft gelezen. Dan kunt u bovenaan de pagina, in de paarse balk, klikken op ‘Gelezen in'. Op deze pagina vindt u uw tijdschrift of krant. Wanneer u op de door u gekozen herkomst klikt komt u op en pagina met de arrangementen, hier vindt u de arrangementen terug die in deze specifieke media gepubliceerd zijn. Mocht u nog niet een arrangement naar uw wens hebben gevonden, dan kunt u tevens bovenaan de pagina zoeken in de zoekbalk. Deze zoekbalk kunt u altijd terugvinden op onze homepage.


Een arrangement boeken
Als u een leuk arrangement gevonden heeft kunt u online een boeking plaatsen. 
Dit kunt u doen door bij het arrangement in de kalender te klikken op een voor u gewenste datum.
In de kalender wordt aangegeven of een datum mogelijk is of niet. Wanneer u voor een groene datum kiest is deze direct beschikbaar (o.b.v. 1 kamer voor 2 personen). Een oranje datum houdt in dat de datum op aanvraag is en door ons z.s.m. in behandeling wordt genomen.
Wanneer u uw gewenste datum heeft geselecteerd kunt u het aantal personen, kinderen en kamers aangeven. Klik daarna op ‘Boek dit arrangement’. Op de volgende pagina krijgt u een overzicht te zien van de door u gemaakte keuze. Hier kunt u de gegevens checken en uw NAW-gegevens invullen. In het veld ‘opmerking' kunt u eventuele preferenties, dieetwensen, huisdieren of andere opmerkingen doorgeven. Wanneer het hele veld is ingevuld en u uw gegevens gecontroleerd heeft klikt u ‘Bevestig uw boeking'. U heeft nu een officiële reservering gemaakt. 

Indien wij een aanvraag handmatig afhandelen houdt dit in dat wij geen directe beschikbaarheid bieden en zo spoedig mogelijk bij u terug komen met een definitieve bevestiging of een vrijblijvend alternatief.

De bevestiging en betaling
Wanneer u op onze website een boeking heeft gemaakt die direct beschikbaar is, dan ontvangt u binnen enkele minuten per email hiervan onze bevestiging. U ontvangt na uw reserveringsaanvraag op werkdagen binnen 24 uur een bevestiging van uw reservering. De boeking is vanaf dat moment definitief indien het hotel beschikbaarheid biedt. Mocht het niet meer mogelijk zijn om te reserveren voor het arrangement op de door u gekozen datum, dan ontvangt u per email een reactie van ons. Hierin proberen wij u een passend alternatief aan te bieden, dit kan een nieuwe datum betreffen of bijvoorbeeld een vergelijkbaar arrangement in een ander hotel. Uiteraard is dit alternatief vrijblijvend.
Wanneer uw reservering definitief is ontvangt u van ons een bevestiging. Hierin vindt u de betalings- en annuleringsvoorwaarden, het adres en de incheck- en uitchecktijd van het hotel. De reserveringskosten bedragen € 14,95 per boeking. U betaalt het volledige bedrag vooruit aan Marrea. U ontvangt hiervoor een factuur. Mogelijk heeft u bij een online boeking de betaling reeds voldaan, de factuur ontvangt u dan voor uw eigen administratie.


Opmerking
In het veld ‘opmerkingen' op het boekingsformulier kunt u eventueel vragen stellen betreffende uw reservering. Het boekingsformulier is bedoeld om definitieve reserveringen te versturen. Deze is niet bedoelt om eerst een reactie van ons te ontvangen voordat u definitief wilt reserveren. Indien u eerst bepaalde informatie wenst te ontvangen voordat u wilt reserveren, dan kunt u via info@marrea.nl een email sturen of telefonisch contact opnemen op 0571 27 77 44. Op het moment dat u het boekingsformulier verstuurt dan zullen wij dit zien als een definitieve boeking, ongeacht welke opmerking u genoteerd heeft.