• Hotel Anna Casparii

Hotel Anna Casparii / Harlingen

3

Betalingsvoorwaarden:
Je betaalt het volledige bedrag vooruit aan Marrea. Je ontvangt hiervoor een factuur. Mogelijk heb je bij een online boeking de betaling reeds voldaan, de factuur ontvang je dan voor je eigen administratie.

Wijzigingsvoorwaarden:
Wijzigen is, in overleg met het hotel, in de meeste gevallen mogelijk. Voor het wijzigen van de reservering worden € 7,50 wijzigingskosten in rekening gebracht. Indien je de reservering wijzigt binnen onderstaande annuleringstermijn en op een later tijdstip alsnog de boeking annuleert, dan wordt het percentage aan annuleringskosten berekend dat op het moment van wijzigen van toepassing was. Indien het percentage op het moment van annuleren hog

Annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering blijven de boekingskosten aan Marrea verschuldigd. Daarnaast hanteert het hotel dat je tot 24 uur voor de dag van aankomst kosteloos kunt annuleren. Binnen deze termijn worden 100% annuleringskosten berekend.

Deze voorwaarden ontvang je tevens na het maken van je reservering in de bevestiging van de boeking. Je annulering kun je alleen rechtstreeks bij Marrea Hotelarrangementen doorgeven en niet bij het geboekte hotel. Wij adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten bij je bank of verzekeraar en daarbij de boekingskosten in meerdering te brengen, zodat deze ook zijn meeverzekerd.