• Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage

Golden Tulip Keyser / Breda

4

Betalingsvoorwaarden:
Je betaalt het volledige bedrag vooruit aan Marrea. Je ontvangt hiervoor een factuur. Mogelijk heb je bij een online boeking de betaling reeds voldaan, de factuur ontvang je dan voor je eigen administratie.

Wijzigingsvoorwaarden:
Wijzigen is, in overleg met het hotel, in de meeste gevallen mogelijk. Voor het wijzigen van je reservering worden € 7,50 wijzigingskosten in rekening gebracht. Indien je de reservering wijzigt binnen onderstaande annuleringstermijn en op een later tijdstip alsnog de boeking annuleert, dan wordt het percentage aan annuleringskosten berekend dat op het moment van wijzigen van toepassing was. Indien het percentage op het moment van annuleren hoger ligt dan op het moment van wijzigen, dan wordt het hoogste percentage gehanteerd.

Annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering blijven de boekingskosten aan Marrea verschuldigd. 

Daarnaast hanteert het hotel dat je tot 24 uur voor de dag van aankomst kosteloos kunt annuleren. Bij een annulering binnen deze termijn voor de dag van aankomst wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Deze voorwaarden ontvang je tevens na het maken van je reservering in de bevestiging van de boeking. Je annulering kun je alleen rechtstreeks bij Marrea Hotelarrangementen doorgeven en niet bij het geboekte hotel. Wij adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten en daarbij de boekingskosten in meerdering te brengen, zodat deze ook zijn meeverzekerd.