• Sliderimage

Puzzeltocht

Update: Helaas hebben we moeten besluiten dat het aansteken van het kaarsenhart vandaag niet door kan gaan in verband met de voorspelde regen.
We gaan dit zeker op een later moment alsnog doen!


Welkom op onze puzzeltocht informatiepagina!

Van 9 december t/m 23 december kun je een leuke uitdagende puzzeltocht op ons kantoor afhalen in Twello, om zo op individuele basis een wandeling van ongeveer 5,5 kilometer te maken door Twello, met onderweg leuke vragen.

Omdat wij als boekingskantoor graag een activiteit voor de inwoners van Twello willen organiseren in deze moeilijke tijd, hebben wij deze puzzeltocht samengesteld.

Om ook de bewoners van de Woonzorgcentra De Martinushof en Het Grotenhuis een hart onder de riem te steken, zouden wij het leuk vinden als je 2 waxinelichtjes meeneemt. Tijdens de wandeling loop je langs beide locaties en is er een krat beschikbaar bij de ingang waarin je de waxinelichtjes kunt deponeren.

Op 23 december bij schemering zullen wij alle kaarsjes in kaarsenzakken zetten en zo een groot kaarsenhart maken voor de bewoners en het personeel.

Vind je het leuk om iets extra’s aan te bewoners te geven, dan nodigen wij je van harte uit om
een knutselwerkje, tekening of kaartje te maken en deze in hetzelfde krat doen. Alles zal aan het einde van de periode afgegeven worden bij de bewoners van de desbetreffende locatie.

De wandeling leidt terug naar het kantoor van Marrea Hotelarrangementen waar je het volledig ingevulde formulier weer in kunt leveren.

Alle formulieren zullen door ons nagekeken worden en de winnaar krijgt een weekendje weg naar Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee, aangeboden door Marrea Hotelarrangementen.

Niet in de gelegenheid om het formulier af te halen?
Download hier de puzzeltocht of vraag deze per mail op via info@marrea.nl

Buiten kantoortijden om mag u na afloop het puzzelboekje in onze brievenbus deponeren.

Afhalen routeboekje van 9 december t/m 23 december bij Marrea Hotelarrangementen:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 16:30 uur