• Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage

Hotel t Wapen van Ootmarsum / Twente

3

Betalingsvoorwaarden:
Je betaalt het volledige bedrag vooruit aan Marrea. Je ontvangt hiervoor een factuur. Mogelijk heb je bij een online boeking de betaling reeds voldaan, de factuur ontvang je dan voor je eigen administratie.

Wijzigingsvoorwaarden:
Wijzigen is, in overleg met het hotel, in de meeste gevallen mogelijk. Voor het wijzigen van je reservering worden € 7,50 wijzigingskosten in rekening gebracht. Indien je de reservering wijzigt binnen onderstaande annuleringstermijn en op een later tijdstip alsnog de boeking annuleert, dan wordt het percentage aan annuleringskosten berekend dat op het moment van wijzigen van toepassing was. Indien het percentage op het moment van annuleren hoger ligt dan op het moment van wijzigen, dan wordt het hoogste percentage gehanteerd.

Annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering blijven de boekingskosten aan Marrea verschuldigd. Daarnaast hanteren wij voor de reissom de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze zijn als volgt:
=> meer dan 1 maand voor de ingangsdatum bent u – naast de reserveringskosten -  niet gehouden enig bedrag te betalen.
=> meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum bent u gehouden 15% van de reissom te betalen.
=> meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum bent u gehouden 35% van de reissom te betalen.
=> meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum bent u gehouden 60% van de reissom te betalen.
=> meer dan 24 uur voor de ingangsdatum bent u gehouden 85% van de reissom te betalen.
=> binnen 24 uur voor aankomst bent u gehouden 100% van de reissom te betalen.
Deze percentages zijn vastgelegd in Art. 9.2.1 van de Uniforme Voorwaarden Horeca 2022.

Deze voorwaarden ontvang je tevens na het maken van je reservering in de bevestiging van de boeking. Je annulering kun je alleen rechtstreeks bij Marrea Minivakanties doorgeven en niet bij het geboekte hotel. Wij adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten bij je bank of verzekeraar en daarbij de boekingskosten in meerdering te brengen, zodat deze ook zijn meeverzekerd.