Hotel Crowne Plaza Antwerp

4

Betalingsvoorwaarden:
De reserveringskosten worden als aanbetaling van de boeking direct in rekening gebracht. Het resterende bedrag betaalt u 35 dagen voor aankomst aan Marrea. Komt u binnen 35 dagen aan dan betaalt u per direct het gehele bedrag.

Wijzigingsvoorwaarden:
Wijzigen is, in overleg met het hotel, in de meeste gevallen mogelijk. Voor het wijzigen van uw reservering wordt € 7,50 wijzigingskosten in rekening gebracht. Indien u uw reservering wijzigt binnen onderstaande annuleringstermijn en op een later tijdstip alsnog uw boeking annuleert, dan wordt het percentage aan annuleringskosten berekend dat op het moment van wijzigen van toepassing was. Indien het percentage op het moment van annuleren hoger ligt dan op het moment van wijzigen, dan wordt het hoogste percentage gehanteerd.

Annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering van uw reservering blijven de reserveringskosten aan Marrea verschuldigd. Daarnaast hanteren wij voor de reissom de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Deze zijn als volgt:
=> meer dan 1 maand voor aankomst bent u – naast de reserveringskosten -  niet gehouden enig bedrag te betalen. 
=> meer dan 14 dagen voor aankomst bent u gehouden 15% van de reissom te betalen. 
=> meer dan 7 dagen voor aankomst bent u gehouden 35% van de reissom te betalen.
=> meer dan 3 dagen voor aankomst bent u gehouden 60% van de reissom te betalen. 
=> meer dan 24 uur voor aankomst bent u gehouden 85% van de reissom te betalen. 
=> binnen 24 uur voor aankomst bent u gehouden 100% van de reissom te betalen.
Deze percentages zijn vastgelegd in Art. 9.2.2 van de Uniforme Voorwaarden Horeca 2002. 

Deze voorwaarden ontvangt u tevens na het maken van uw reservering in de bevestiging van de boeking. Uw annulering kunt u alleen rechtstreeks bij Marrea Hotelarrangementen doorgeven en niet bij het door u geboekte hotel. Daarom adviseren wij u een annuleringsverzekering af te sluiten. Een annuleringsverzekering kunt u, binnen 7 dagen na boeken, online afsluiten via onze website bij De Europeesche.