• Vrouw en man die blij zijn

Hotel NH Leeuwenhorst

✓ Hotelarrangementen op de mooiste plekjes

✓ Persoonlijk service

✓ Voordelige en unieke arrangementen

NH beschikt over verschillende hotels, waaronder het hotel NH Leeuwenhorst. Dit hotel ligt in Noordwijkerhout, een prachtig dorp in Noordwijk. Dit is een van de hotels van NH die we aanbieden bij Marrea Hotelarrangementen in Twello. Wil je heerlijk zwemmen in de zee op een warme lente- of zomerdag of een fijne strandwandeling maken tijdens de herfst of winter? Dan is hotel NH Leeuwenhorst zeer geschikt voor jou!

Direct een hotelovernachting boeken?

Bekijk onze arrangementen

 

Kies voor NH en geniet van hotel NH Leeuwenhorst van diverse faciliteiten

Hotel NH Leeuwenhorst is een heel leuk hotel voor het gehele gezin. Er zijn per kamer zelfs twee huisdieren, tegen een toeslag, toegestaan, waardoor je jouw dieren niet hoeft thuis te laten. Wat betreft het aanbod aan faciliteiten kom je tijdens een overnachting in dit hotel niks te kort. Geniet van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met onder andere gezonde ontbijtgranen en verse broodjes en sappen. In restaurant Beach Bar eet je heerlijk van een à-la-cartemenu. In Las Dunas geniet je ook van een lekker hapje en drankje. Ben je een sportief persoon? Doe dan een drankje in Sportcafé Cheers! Daar kun je ook biljarten, bowlen of squashen.

Bekijk ook de andere hotels in ons aanbod

Wil je graag een of meerdere nachten weg, maar heb je meer interesse in een andere omgeving dan Noordwijkerhout? Bekijk dan ook onze andere hotelaanbiedingen. Zo vind je in ons aanbod onder andere de hotels:

Geniet van de omgeving van Noordwijkerhout

Boek vandaag nog jouw overnachting in hotel NH Leeuwenhorst en geniet van de prachtige natuur van Noordwijkerhout. Ga je er graag ook op uit tijdens je verblijf? Huur dan een fiets bij het hotel en ontdek de prachtige omgeving. Bekijk ook zeker onze brochure als je vaker een paar dagen weg wilt. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het hotel NH Leeuwenhorst en de faciliteiten van het hotel? Neem dan contact met ons op en bel naar 0571 – 27 77 44 of stuur een e-mail naar info@marrea.nl.