• Vrouw en man die blij zijn

Hotel Vigilante in Makkum

✓ Hotelarrangementen op de mooiste plekjes

✓ Persoonlijk service

✓ Voordelige en unieke arrangementen

Hotel Vigilante is een sfeervol strandhotel in het Friese Makkum. Dit hotel ligt aan het IJsselmeer en beschikt over 33 prachtige kamers. Bij Marrea Hotelarrangementen in Twello zijn we enthousiast over dit hotel. Ben je toe aan een of meerdere ontspannen dagen? Dan raden we zeker Strandhotel Vigilante aan als je een hotel zoekt in Makkum.

Direct een hotelovernachting boeken?

Bekijk onze arrangementen

 

Geniet optimaal van het hotel als je kiest voor Strandhotel Vigilante in Makkum

Als je kiest voor Strandhotel Vigilante, maak je daarmee de keuze voor een huiselijk hotel in Makkum. Wandel fijn over het strand of ga voor een actieve watersport in het IJsselmeer. Eet lekker een hapje in het gezellige Strandhuys Makkum of neem plaats bij een van de haarden om bij te komen na een actieve dag. Je kunt kiezen voor een driedaags e-bike- of e-hopperarrangement bij het hotel, waarmee je gemakkelijk de omgeving van Makkum verkent vanaf Strandhotel Vigilante. Zo maak je jouw verblijf zo actief of ontspannen mogelijk, net waar je aan toe bent. Dit hotel is ook zeker geschikt tijdens een fiets- of wandelvakantie, want er is genoeg te zien in Friesland.

Boek jouw prettige kamer in dit Friese hotel

Zie jij jezelf al slapen in een hotel zoals Strandhotel Vigilante in Makkum? Boek dan snel een van de fijne kamers en geniet binnenkort van een prettig verblijf. Ben je op zoek naar een andere voordelige overnachting in het land? Bekijk dan onze aanbiedingen, zoals Grand Hotel Opduin op Texel. Als je vragen hebt, bereik je ons eenvoudig door te bellen naar 0571 – 27 77 44 of te e-mailen naar info@marrea.nl.