• Sliderimage

Grand Hotel Opduin op Texel

✓ Hotelarrangementen op de mooiste plekjes

✓ Persoonlijk service

✓ Voordelige en unieke arrangementen

Geniet in Grand Hotel Opduin van het eilandgevoel op Texel. Dit hotel ligt in De Koog. Dit is de gezellige badplaats van Texel, waardoor je vooral in het hoogseizoen iedere dag wel wat beleeft. Als je graag de drukte opzoekt, raadt Marrea Hotelarrangementen uit Twello zeker dit hotel aan. Buiten het hoogseizoen is De Koog een stuk rustiger, maar nog steeds een toffe plek om te verblijven. Boek jouw overnachtingen bij Grand Hotel Opduin op Texel op onze website en ontdek de prachtige natuur van dit Waddeneiland.

Direct een hotelovernachting boeken?

Bekijk onze arrangementen

 

Ontspan mede dankzij de luxe wellnessfaciliteiten van Grand Hotel Opduin op Texel

Grand Hotel Opduin is een prachtig wellnesshotel op Texel. En zijn een zwembad en jacuzzi aanwezig en de kleintjes zitten lekker in het poedelbadje. Houd je van de sauna? Dan zijn er een bescheiden Finse sauna en een Turks stoombad aanwezig. Ook is er een solarium, waar je fijn aan je kleur kunt werken of in de massagestoel kunt bijkomen van een drukke dag. Ben je toe aan extra aandacht voor jezelf? Boek dan een arrangement bij een van de gediplomeerde masseurs of schoonheidsspecialisten die op Texel werken bij Grand Hotel Opduin. Buiten de wellness, kom je uiteraard lekker tot rust aan de zee of door activiteiten te ondernemen op de rest van het Waddeneiland.

Reserveer je kamer in dit gezellige hotel

Kies voor Grand Hotel Opduin en geniet van een leuk verblijf op Texel. Bekijk ook zeker onze brochure als je graag meerdere hotels in Nederland, België of Duitsland ontdekt. Zo zie je overzichtelijk welke hotels we nog meer aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Strandhotel Vigilante in Makkum. Wil je meer weten over de faciliteiten van het hotel of over ons? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 0571 – 27 77 44 of stuur een e-mail naar info@marrea.nl.