• Sliderimage

Hotel NH Sparrenhorst

✓ Hotelarrangementen op de mooiste plekjes

✓ Persoonlijk service

✓ Voordelige en unieke arrangementen

Boek NH Sparrenhorst en geniet tijdens je verblijf in dit hotel van de Veluwe en het gezellige dorpje Nunspeet. Dit is een van de hotels op de Veluwe die we aanbieden bij Marrea Hotelarrangementen in Twello. Geniet van de fijne faciliteiten van NH Sparrenhorst en ontdek de omgeving van het hotel te voet, met de auto of met een van de fietsen die je kunt huren.

Direct een hotelovernachting boeken?

Bekijk onze arrangementen

 

Over welke faciliteiten beschikt NH Sparrenhorst als hotel?

Hotel NH Sparrenhorst biedt graag luxe aan de gasten die er overnachten. Zo trek je baantjes in een verwarmd binnenzwembad of kun je sporten in de fitnessruimte, waarna je bijkomt in de Finse sauna. In het hotel kun je iedere dag genieten van een heerlijk, vers ontbijt van het buffet. Bij restaurant OINC! eet je culinaire maaltijden die worden bereid met natuurlijke, verse en lokale seizoensproducten. Voor een hapje en een drankje kun je ook terecht in het Grand Café, dat beschikt over een groot terras in de bossen. Maak een uitstap naar het Veluwebos of het Veluwemeer op de Veluwe als je van de natuur houdt of bezoek natuurhistorisch museum Veluws Diorama voor wat cultuur.

Reserveer jouw kamer in het hotel

Boek een kamer in hotel NH Sparrenhorst en geniet van de prachtige natuur van de omgeving tijdens een fiets- of wandelvakantie. Houd je van de natuur en wil je na de Veluwe de rest van ons prachtige land ontdekken? Dan raden we voor een ander verblijf hotels in Salland aan. Voor vragen of hulp bij het boeken, bel je naar 0571 – 27 77 44 of stuur je e-mail naar info@marrea.nl.