• Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage

Hotel Zuiderduin

4

Hotel Zuiderduin is geopend voor hotelgasten.

In restaurant en bar is er voldoende ruimte om 1,5 meter afstand tot elkaar te waarborgen. Het hotel verzoekt de gasten bij de entree te wachten, zodat onze gastheer en/of gastvrouw u naar uw tafel kan begeleiden. Voor zowel ontbijt als diner worden gasten verzocht bij de check-in al een tijd af te spreken. Zo kan iedereen rustig en op gepaste afstand van elkaar van zijn of haar maaltijd genieten. U wordt vezocht om zoveel mogelijk aan tafel te blijven zitten. Uw gerechten en drankjes worden op gepaste afstand geserveerd.

De Brasserie heeft aangepaste openingstijden, vanaf 10:30 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie, tussen 12:00 en 16:00 uur kunt u lunchen en vanaf 17:30 uur is de keuken geopend voor diner. Vanaf 20:00 uur mag er geen alcohol meer geschonken worden, dit hotel heeft een hotelshop waar u al voor uw verblijf een fles wijn, biertjes of borrelbox voor op uw kamer kunt bestellen. In het centrum en op het strand zijn verschillende afhaal mogelijkheden. 

Het zwembad en de sauna zijn geopend op reservering, deze dient u vooraf te reserveren via Zenmoodz op 072 7502060

Voor een dagje uit kunt u het Kaasmuseum of het Biermuseum in Alkmaar of het Museum van Egmond in Egmond aan zee bezoeken.