• Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage

Grand Hotel Opduin

4

Grand Hotel Opduin is geopend voor hotelgasten.


Het ontbijt en het diner wordt geserveerd in het restaurant met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. Voor zowel het ontbijt en het diner dient u vooraf bij de receptie of online een tijd te reserveren. U wordt bij aankomst in het hotel naar uw tafel gebracht.
Bij het ontbijt mag u éénmaal langs het buffet lopen, als u meer wenst wordt dit aan tafel geserveerd.

Na 20:00 uur wordt er geen alcohol geserveerd.

De sauna en het Turks stoombad zijn geopend. De vaste openingstijden komen te vervallen. De sauna en het stoombad zijn per uur privé af te huren tegen een vergoeding van 9,50 per gezelschap per uur.  Het zwembad is geopend. Hier geldt een reserveringsprocedure. Via de receptie met een gebruiksduur van een half uur. Per half uur zijn er maximaal 3 personen toegestaan in het hotel.

 

Grand Hotel Opduin mag door de huidige Corona maatregelen helaas geen ontbijt en diner serveren in het restaurant. Het hotel biedt dit nog wel aan in de vorm van take-away.

Het ontbijt wordt aangeboden in een standaard ontbijt pakket, bij het inchecken kunnen de afhaaltijd, dieet wensen en allergiën worden doorgegeven. Op de afgesproken tijd kan het ontbijt worden afgehaald en weer meegenomen worden naar de kamer. Het ontbijt is van 8:00 tot 10:00 af te halen.

Er wordt een keuze menu voor het diner meegegeven bij aankomst. Als er een keuze is gemaakt kan de tijd van afhalen en de keuze worden doorgegeven aan de receptie, dit moet wel voor 17:00. Het diner moet zelf afgehaald worden en kan op de kamer worden genuttigd. 
Op de kamers zijn tafels of bureaus beschikbaar waar aan gegeten kan worden.
Het diner kan tussen 18:00 en 20:30 worden afgehaald.

Door de maatregelen kan er niet van alle faciliteiten in het hotel gebruik worden gemaakt.
Het is nog wel mogelijk om op afspraak naar de Beauty salon te gaan. De Solarium cabine en massage stoel kunnen ook gebruikt worden.