• Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage

Strandhotel Vigilante

4

Strandhotel Vigilante mag door de huidige Corona maatregelen helaas geen ontbijt en diner serveren in het restaurant.
Zij bieden nog wel een ontbijtbuffet aan. Hiervoor kan bij inchecken een tijd worden afgesproken om langs het buffet te gaan. Het ontbijt moet op de kamer worden genuttigd.
Op maandag tot en met vrijdag is het ontbijtbuffet van 7:00 tot 10:00. Op zaterdag en zondag is dit van 7:00 tot 10:30.

Bij het inchecken wordt ook een formulier met het menu voor het diner gegeven. Hierop kunnen de keuze, wensen en gewenste afhaal tijd worden aangegeven. Dit formulier moet weer bij de receptie worden ingeleverd. Het diner moet zelf worden afgehaald en kan op de kamer gegeten worden. Er zijn geen speciale tafels hiervoor op de kamer geplaatst, wel is het mogelijk om aan het bureau te eten.
Afhalen van het diner kan tussen 17:30 en 20:00 in het restaurant.

De bar van het hotel is geopend voor het afhalen van dranken. Dit is mogelijk tot 21:00.

Momenteel is het mogelijk om fietsen te huren. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de midget-golf en tennisbaan bij het Beach resort waar het hotel een samenwerking mee heeft. Dit is op reservering.

In Makkum kom je niet alleen voor de cultuur, het is ook een populaire watersportplaats. Jaarlijks passeren vele plezierjachten de oude sluis in Makkum. Geniet ook van het prachtige uitzicht op het IJsselmeer en waai lekker uit op het strand.

Het volledige Corona beleid van Strandhotel Vigiliante vindt u hier