• Sliderimage

Een fietsvakantie van hotel naar hotel

✓ Hotelarrangementen op de mooiste plekjes

✓ Persoonlijk service

✓ Voordelige en unieke arrangementen

Op fietsvakantie van hotel naar hotel, dat kan als je een van onze arrangementen boekt. Marrea Hotels werkt samen met hotels in Nederland, België en Duitsland. Bij ons vind je dan ook in deze landen hotels voor overnachtingen en fijne voordeeluitjes die je kunt doen tijdens een fietsvakantie. Bekijk de arrangementen en kies de fietsvakantie van hotel naar hotel uit die past bij de wensen die je hebt.

Direct een hotelovernachting boeken?

Bekijk onze arrangementen

 

Waar fiets jij naartoe tijdens je fietsvakantie van hotel naar hotel?

Het fijne aan een fietsvakantie van hotel naar hotel, is dat je vrij bent om de voordeeluitjes te doen die jou het leukst lijken. Verder ben je tijdens de vakantie volop in beweging en ontdek je op de fiets de omgevingen waar je doorheen fietst. Blijf je het liefst in het binnenland? Dan kun je bijvoorbeeld op fietsvakantie door Twente. Deze landstreek beschikt over prachtige natuurgebieden en culturele bezienswaardigheden die zeker de moeite zijn om te bewonderen. Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende goedkope NH-hotels te boeken. Zo fiets je van hotel naar hotel en bepaal je helemaal zelf waar je naartoe gaat tijdens je fietsvakantie én welke voordeeluitjes het best bij jouw uitstapje passen. We denken ook zeker graag mee welke voordeeluitjes passen bij de fietsvakantie die je voor ogen hebt. Laat ons vooral weten wat jouw wensen zijn, dan bekijken wij wat er mogelijk is.

Bekijk onze brochure en doe inspiratie op

Neem een kijkje in onze brochure en ontdek welke hotels we aanbieden bij ons boekingskantoor in Twello. In deze brochure staan alle hotels overzichtelijk op een rij en zie je snel wat elk hotel te bieden heeft. Zo bereid je je goed voor op jouw fietsvakantie van hotel naar hotel en reserveer je eventueel ook vooraf al de voordeeluitjes die je wilt organiseren.

Reserveer jouw verblijven op onze website

Stippel je fietsvakantie van hotel naar hotel uit en boek de voordeeluitjes en arrangementen die daarbij passen. Heb je nog vragen over de fiets- en/of wandelvakantie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0571 – 27 77 44 of te e-mailen naar info@marrea.nl. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.