• Sliderimage

Op fietsvakantie in Twente

✓ Hotelarrangementen op de mooiste plekjes

✓ Persoonlijk service

✓ Voordelige en unieke arrangementen

Een fijne fietsvakantie door de prachtige omgeving van Twente boek je bij Marrea Hotelarrangementen. Kies bij het boeken van je vakantie voor ons bedrijf en profiteer van een onafhankelijke aanbieder die niet verbonden is aan bepaalde hotels. We vertellen je graag meer over de omgeving van Twente, zodat jij je goed voorbereidt op jouw fietsvakantie door de natuur.

Direct een hotelovernachting boeken?

Bekijk onze arrangementen

 

 

Beleef een actieve fietsvakantie in de natuur van Twente

Je hebt de mogelijkheid om je vakantie in Twente helemaal in te plannen zoals jij dat zelf wilt. Overnacht je graag in één hotel of fiets je liever van hotel naar hotel tijdens je actieve dagen? In Twente is er een heleboel te ontdekken. Als je een liefhebber van de natuur bent, dan zijn onder meer de Sallandse Heuvelrug en Buurserzand aanraders om naartoe te fietsen. Boek dan ook een hotel in Salland, zodat je daar een of meerdere nachten kunt vertoeven. Geef je fietsvakantie in Twente een culturele tint en bewonder de landgoederen en kastelen waar deze Overijsselse plaats over beschikt.

Ontdek Twente op de fiets en boek een vakantie

Bekijk het aanbod aan fiets- en wandelvakanties van ons bedrijf uit Twello en boek jouw fietsvakantie eenvoudig online. Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden van de vakantie op de fiets? Neem dan gerust contact met ons op en bel naar 0571 – 27 77 44 of stuur e-mail naar info@marrea.nl.