• Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage

Best Western Plus City Hotel Gouda

4

Wat een heerlijke stad is Gouda! Omringd door water en historische gebouwen, ligt het Best Western Plus City Hotel. Op slechts 5 wandelminuten ligt het prachtige en oude centrum van Gouda. Het stadhuis en De Waag en natuurlijk de Sint-Janskerk ademen nostalgie. Met mooi weer strijk je neer op 1 van de vele terrasjes op de Markt. Uiteraard mag een bezoekje aan de siroopwafelfabriek Kamphuisen niet ontbreken. Hier word je meegenomen in het hele proces van de ambachtelijk gemaakte Goudse siroopwafels. Ook erg leuk voor kleine kinderen.
Voor een stukje kaas ben je in Gouda natuurlijk goed. Op elke hoek van de straat vind je deze heerlijke lekkernij. Gouda heeft een gezellige winkelstraat met diverse eet- en drinkgelegenheden. Het koffie atelier is een prachtige nieuwe winkel in de Hoogstraat, de winkelstraat. Geniet van een versgezet kopje koffie met exclusieve bonbons of van een uitgebreide high-tea. 

De comfort kamers in Best Western Plus City Hotel Gouda zijn netjes ingericht met 2 aparte bedden. De kamer is voorzien van een ruime inloopdouche of een bad. Er is een apart toilet op de kamer. Thee- en koffiefaciliteiten zijn op de kamer aanwezig. 
In het knusse restaurant kun je 's avonds gebruik maken van het 3-gangen diner.
Elke ochtend word je hier verwend met een uitgebreid ontbijt. Start je dag goed met diverse broodjes, vleeswaren, zuivelproducten en fruit Goudse verwennerij!