• Sliderimage

Rederij Doeksen

Gaat u naar Terschelling of Vlieland?
Als service naar onze gasten toe bieden wij, in samenwerking met Rederij Doeksen, u 20% korting op een retour overtocht aan bij Rederij Doeksen.

Na het reserveren van een arrangement zullen wij u de kortingscode doorgeven in uw bevestiging. De overtocht dient u dan online te reserveren via www.rederij-doeksen.nl. Eventueel is het mogelijk telefonisch te reserveren bij Rederij Doeksen op telefoonnummer 088 9000 888.

Voor meer informatie over de tarieven en de afvaarten verwijzen wij u graag naar de website van Rederij Doeksen: www.rederij-doeksen.nl

De voorwaarden voor de korting zijn als volgt:

De korting is enkel van toepassing op voetpassagiers en is gebaseerd op het tarief van de veerdienst. De 20% korting wordt niet berekend over de toeslag van de sneldienst.

Let op:

Uitgesloten periodes 2019

Deze periodes (route Harlingen – Vlieland/Terschelling v.v.) zijn uitgesloten voor het gebruik van het netto-tarief

Ook indien een deel van de reis (heen- of terugreis) in een uitgesloten periode valt, dan is het netto tarief niet geldig!

Het netto tarief geldt alleen als de gehele reis buiten de uitgesloten periode valt.


 

2019
wo 29 mei t/m zo 2 juni 2019                                  Hemelvaart
vr 7 juni t/m ma 10 juni 2019                                  Pinksteren              
do 13 juni t/m ma 24 juni 2019                                Oerol (geldt alleen voor Terschelling, voor Vlieland is het tarief wel geldig)
vr 5 juli t/m zo 1 september 2019                             Zomervakantie 
wo 28 aug  t/m ma 2 sep 2019                                ITGWO (geldt alleen voor Vlieland, voor Terschelling is het tarief op maandag wel geldig)

vr 6 t/m ma 9 september 2019                                 Rock & Roll Terschelling (geldt alleen voor Terschelling, voor Vlieland is het tarief wel geldig)

vr 11 t/m zo 27 oktober 2019                                    Herfstvakantie
vr 1 nov t/m ma 4 nov 2019                                     Berenloop (geldt alleen voor Terschelling, voor Vlieland is het tarief wel geldig)       Datum nog onbekend

vr 20 december 2019 t/m zo 5 jan. 2020                  Kerstvakantie