• Sliderimage

Win een weekendje weg!

Hoera! Marrea Hotelarrangementen bestaat in juni 2022 20 jaar!

Al sinds 2002 bieden wij de leukste hotelarrangementen aan in Nederland, België en Duitsland. 
Waar we begonnen met enkele hotels hebben wij nu een prachtig aanbod van meer dan 100 hotels op de meest bijzondere locaties, van midden in het centrum in een bruisende stad tot een locatie waarbij je geniet van rust, ruimte en het geluid van de vogels. Ook zijn er in de loop van de jaren steeds meer kranten en tijdschriften bijgekomen waar je ons in kunt vinden, zoals de kranten van DPG Media, Libelle en Margriet en de kranten van Mediahuis Noord. En vergeet ook zeker niet onze eigen brochure Eindeloos Genieten die twee keer per jaar verzonden wordt! 

Nog steeds proberen wij voor iedereen met veel plezier en enthousiasme via de mail of telefonisch een hotel te reserveren die past bij jouw wensen. 

Om te vieren dat we dit jaar in juni 20 jaar bestaan, hebben wij meerdere mensen blij mogen maken met een weekendje weg. We willen iedereen bedanken voor de lieve berichten en enthousiaste reacties die wij hebben mogen ontvangen! De winnaars staan hieronder genoemd.  

Winnares maand mei: Marjolein Tacken ( een overnachting inclusief ontbijtbuffet in een Postillion hotel naar keuze voor 2 personen) 
Winnares maand juni: Carola van Dijk ( twee overnachtingen inclusief ontbijt bij Strandhotel Golfzang in Egmond aan Zee voor 2 personen) 
Winnaar maand juli: Dhr. van der Mussele ( een overnachting inclusief ontbijt en dag fietshuur bij Grand hotel Opduin op Texel voor 2 personen) 
Winnaar maand oktober: Anouk Deelen (een overnachting inclusief ontbijt bij Golden Tulip Noordwijk Beach voor 2 personen) 

Inmiddels zijn alle winnaars benaderd. 

Volg jij ons al op Instagram en Facebook? Houd hier nog meer leuke acties in de gaten.

                    Marrea team