• Sliderimage
  • Sliderimage
  • Sliderimage

Hotel Lekker

3

Betalingsvoorwaarden:
U betaalt het volledige bedrag vooruit aan Marrea. U ontvangt hiervoor een factuur. Mogelijk heeft u bij een online boeking de betaling reeds voldaan, de factuur ontvangt u dan voor uw eigen administratie.

Wijzigingsvoorwaarden:
Wijzigen is, in overleg met het hotel, in de meeste gevallen mogelijk. Voor het wijzigen van uw reservering worden € 7,50 wijzigingskosten in rekening gebracht. Indien u uw reservering wijzigt binnen onderstaande annuleringstermijn en op een later tijdstip alsnog uw boeking annuleert, dan wordt het percentage aan annuleringskosten berekend dat op het moment van wijzigen van toepassing was. Indien het percentage op het moment van annuleren hoger ligt dan op het moment van wijzigen, dan wordt het hoogste percentage gehanteerd.

Annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering blijven de boekingskosten aan Marrea te allen tijde verschuldigd.

Daarnaast hanteert het hotel dat je bij meer dan 20 dagen voor aankomst - naast de boekingskosten - niet gehouden enig bedrag te betalen. Bij meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum bent je gehouden 50% van de reissom te betalen. En binnen 7 dagen voor aankomst ben je gehouden 100% van de reissom te betalen. 

In verband met COVID-19 kunnen er mogelijk andere annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn. Deze voorwaarden zullen per situatie met het hotel bepaald worden. Reserveringskosten worden in geen geval gerestitueerd.

Deze voorwaarden ontvangt u tevens na het maken van uw reservering in de bevestiging van de boeking. Uw annulering kunt u alleen rechtstreeks bij Marrea Hotelarrangementen doorgeven en niet bij het door u geboekte hotel. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten bij uw bank of verzekeeraar en daarbij de boekingskosten in meerdering te brengen, zodat deze ook zijn meeverzekerd.